tiistai 10. syyskuuta 2013

Meditaation kolme tasoa

Taso 1: Pysyt tavallisessa päivätajunnan tilassa, meditaatio tapahtuu ajatusten ja tunteiden tasolla. Meditaatio vaikuttaa ajatuksia rauhoittavasti, mutta et esimerkiksi pääse kokonaisvaltaisempaan rauhan tilaan.

Taso 2: Pääset kokonaisvaltaiseen rauhan tilaan, mutta olet edelleen "kiinnittynyt" valve-elämäsi asioihin kuten suunnitelmat, menneisyys, toiveet ja pelot. Tason hyvä puoli on, että se on turvallinen ja pystyt jatkamaan meditaation jälkeen siitä mihin jäit.

Taso 3: Tämä on täysin erilainen tajunnantila kuin päivätajunnan tila. Olet täysin nykyhetkessä, syvällä "itsesi sisällä". Tässä tilassa on mahdollista oivaltaa tietoisuuteen liittyviä ilmiöitä ja asioita. Vastaanotat myös tietoa kollektiivisesta tietoisuudesta, minulta (Kaikki mitä on) ja enkeleiltäsi. Saat ohjausta ja uusia näkemyksiä.

Pyri tasoihin 2-3. Jos et pääse eteenpäin tasosta 1, etsi meditaation opettaja tai lue lisää meditaatiosta kertovia kirjoituksia ja kirjoja.

Taso 3 voi olla henkisesti raskas, mutta silloin oivallat enemmän, miten asiat todellisuudessa ovat. Syvä mielenrauha ja kiinnittymättömyys sallivat sinun pitää pienen "tauon" arkielämästäsi.

Kirjoitti Kaikki mitä on

Ei kommentteja: